+31(0)297-521919

WAARDEER en je krijgt MEER!® is ons motto!

En dat is niet voor niets … want niets maakt een mens (werknemer, collega, klant, toeleverancier, vrijwilliger etc.) energieker, vrolijker, enthousiaster, gezonder, meer betrokken, loyaler én productiever dan een uniek en persoonlijk teken van waardering.
En dat is precies waar wij voor zorgen. In alles wat wij doen.

Afgestemd op doelstellingen en binnen budget.

Wij assisteren opdrachtgevers bij het optimaal vertalen, verpakken en overbrengen van waardering. Dat doen wij onder andere bij motivatietrajecten, (relatie) evenementen, kick-off’s, jubilea, congressen en teambuilding-activiteiten. Speciale momenten waarbij wederzijds respect, onderlinge waardering én positieve communicatie centraal staan. Uiteraard altijd perfect afgestemd op de doelstellingen van de organisatie en binnen het afgesproken budget.

Momentje voor een Complimentje (bedacht door Hans en Jolanda Poortvliet) maakt deel uit van het ‘With Compliments!’ netwerk. Initiatiefnemers van o.a. de jaarlijkse Nationale Complimentendag en World Compliment Day (1 maart), coauteur Hans Poortvliet van Het Groot Complimentenboek  is één van de oprichters van Waarderingsmanagement.nl.

Improvisatieacteurs.nl voert Momentje voor een complimentje uit in Nederland en Vlaanderen onder auspiciën van Hans Poortvliet. Improvisatieacteurs levert de acteurs en actrices die het Momentje voor een complimentje uitvoeren.  Geen student in een pakje maar acteurs en actrices met kennis van zaken en oprechte complimenten!

Meer weten of direct boeken?
Bel dan Hans Poortvliet op nummer: 06-50206297