+31(0)297-521919

Wil je jouw collega, baas, werknemers en/of relaties op onvergetelijke wijze in het zonnetje zetten?

Dan ben je bij Momentje voor een Complimentje aan het juiste adres! Zo verzorgt ons Complimentenduo unieke – interactieve ‘Waarderingsmomenten’ inclusief ‘The Compliment Experience’ (Teambuildinglied voor- en met alle aanwezigen! Klik hier voor voorbeeldvideo.)

Aanleidingen voor ‘live’ complimenten?

Wat dacht je van bijvoorbeeld uitstekende  jaarresultaten, een uitdagende doelstelling die bereikt is, een succesvol afgeronde verhuizing of reorganisatie, een jubileum, nieuwe winkel of gescoorde megaorder? Een toegekend ISO certificaat of service award en ga zo maar door. Stuk voor stuk bijzondere succesmomenten die best (wat vaker) gevierd mogen worden.

Het effect wordt bepaald door…

Maar let op! De manier waarop dit gebeurt, bepaalt het effect van de boodschap. Momentje voor een Complimentje® is gespecialiseerd in het brengen van op maat gemaakte verrassende, persoonlijke én interactieve waarderingsmomenten, waarbij individuele personen, – afdelingen of het hele bedrijf in het zonnetje wordt gezet.

‘Jullie slogan wordt hier intern trouwens vaak gebruikt om even een compliment te geven voor iets wat iemand heeft gedaan. Werkt erg goed en leuk!’ Barbara van Staveren, Performance Solutions

Meer weten of direct een compliment op het werk laten uitdelen? 
Bel dan nu Hans Poortvliet op nummer: 06-50206297